newsletter
השיחה מגיעה אליך
רוצה לקבל את מיטב הסיפורים של שיחה מקומית ישר למייל? הניוזלטר השבועי שלנו הוא התשובה בשבילך.

הפגנות סולידריות עם צרפת והתנגדות לטרור ברמאללה ובעזה

מאת:
השאירו תגובה
א א א

הפגנות סולידריות עם צרפת ועם קורבנות הפיגועים התקיימו אמש (ראשון) ברמאללה ובעזה במקביל להפגנות המיליונים בצרפת. בהפגנות, ובהודעה מיוחדת שפרסמו אסירי פתח בישראל, נקראו קריאות נגד הטרור.

לפי סוכנות מען, בכיר אש"ף יאסר עבד-אבו נאם בעצרת ברמאללה ואמר כי "המסר שלנו לצרפת הוא אנחנו מגנים על ערכינו המשותפים – ערכי החירות, הצדק והשוויון בין בני האדם – ושאנחנו בטוחים שהטרור יובס. הדרך לעשות זאת היא באמצעות דמוקרטיה".

בעזה הדליקו המפגינים נרות לזכר ההרוגים בפיגוע במערכת העיתון שארלי הבדו. צלם סוכנות אי.אף.פי, מוחמד אל-באבא אמר ל"מען" כי הגיע למקום לתמוך בחופש הביטוי נגד אלימות בשם הדת.

במקביל לדברים הוציאו אסירי פתח הכלואים בישראל הודעה המגנה את התקפות הטרור בצרפת. "אנו מגנים ומוקיעים כל צורה של טרור", כתבו האסירים.

> אני לא שארלי הבדו

 

א א א
ועוד הערה לסיום:

הפוסט שקראת עכשיו לא במקרה נמצא פה, בשיחה מקומית. צוות האתר משקיע יום-יום המון מחשבה ועבודה קשה כדי להביא לקוראים שלנו מידע שלא נמצא במקומות אחרים, לפרסם תחקירים ייחודיים, להגיב מהר לאירועים חדשותיים מתגלגלים, ולתת במה לקולות מושתקים בחברה ולפועלות ולפעילים למען שלום, שוויון וצדק חברתי.

כבמה שעושה עיתונות עצמאית אנחנו לא נמצאים בכיס של אף בעל הון, ולא של השלטון. הרבה מהכתיבה באתר נעשה בהתנדבות מלאה. ועדיין, העבודה שלנו עולה כסף. זה זמן עריכה, וזה צילום, תרגום, שירותי מחשוב, ייעוץ משפטי ועוד.

אם כל אחת ואחד ממאות אלפי הקוראים שמגיעים לשיחה מקומית כל שנה יתרום ולו תרומה קטנה – נוכל לעמוד על הרגליים באופן עצמאי לגמרי. אם כל אחד יתמוך בנו בתרומה חודשית צנועה – נוכל לצמוח ולהרחיב את הפעילות שלנו פי כמה.

הצטרפו להצלחה שלנו בשיחה מקומית
תרמו לחיזוק העיתונות העצמאית של שיחה מקומית

לחצו כאן
"רציתי לטפל בחוויות בלתי פתורות שנשאתי בכאב כל חיי". נעמי אברהם, מחברת הספר "חקירה במסדרונות בית הספר" (צילום: אלון אלוניס)

"רציתי לטפל בחוויות בלתי פתורות שנשאתי בכאב כל חיי". נעמי אברהם, מחברת הספר "חקירה במסדרונות בית הספר" (צילום: אלון אלוניס)

"לחזור לזירת הפשע": התלמידה הבעייתית שהפכה יועצת חינוכית

כשהיתה תלמידה, התייחסו לנעמי אברהם כ"ילדה רעה". כמבוגרת, ניסתה לתקן את החוויה והיתה למורה וליועצת. בספר שכתבה היא מנסה לשלב בין תובנות שצברה לחוויותיה האישיות. למרות ההצלחות, המסקנה עגומה: מערכת החינוך לא יודעת לגלות אנושיות

X

אהבת את הכתבה הזאת?

כדי לעשות עיתונות עצמאית שיחה מקומית צריכה גם את התמיכה שלך. לחץ/י כאן כדי להיות חלק מההצלחה שלנו
silencej89sjf