כ-30 סטודנטים מהאוניברסיטה העברית הפגינו במחאה על ההרג ברהט

מאת:
השאירו תגובה
א א א

כ-30 סטודנטיות וסטודנטים פלסטינים מהאוניברסיטה העברית הפגינו הערב במחאה על הרג תושב רהט סמי זיאדנה אמש. זיאדנה נהרג כתוצאה מירי גז מדמיע במהלך הלווייתו של סמי אל-ג'אער, שנהרג אף הוא בידי שוטרים לפני ימים אחדים. נסיבות הריגתו של אל-ג'אער נמצאות בחקירה.

סטודנטים מפגינים מחוץ לקמפוס הר-הצופים. צילום: פאיז אבו רמלה / אקטיבסטילס

סטודנטים מפגינים מחוץ לקמפוס הר-הצופים. צילום: פאיז אבו רמלה / אקטיבסטילס

"דמנו אינו זול". מפגינה פלסטינית באוניברסיטת הר הצופים. צילום: פאיז אבו רמלה / אקטיבסטילס

"דמנו אינו זול". מפגינה פלסטינית באוניברסיטת הר הצופים. צילום: פאיז אבו רמלה / אקטיבסטילס

המפגינים נשאו שלטים בגנות האלימות המשטרתית, ונגד מדיניות האצבע הקלה על ההדק כנגד האזרחים הפלסטינים.

ועדת המעקב העליונה הכריזה היום על שביתה כללית במגזר הערבי מחר, וכן צפויות הפגנות נוספות ברחבי הארץ במהלך היום.

> הובא למנוחות תושב רהט שנהרג אמש מירי גז מדמיע במהלך הלווייה

א א א
ועוד הערה לסיום:

הפוסט שקראת עכשיו לא במקרה נמצא פה, בשיחה מקומית. צוות האתר משקיע יום-יום המון מחשבה ועבודה קשה כדי להביא לקוראים שלנו מידע שלא נמצא במקומות אחרים, לפרסם תחקירים ייחודיים, להגיב מהר לאירועים חדשותיים מתגלגלים, ולתת במה לקולות מושתקים בחברה ולפועלות ולפעילים למען שלום, שוויון וצדק חברתי.

כבמה שעושה עיתונות עצמאית אנחנו לא נמצאים בכיס של אף בעל הון, ולא של השלטון. הרבה מהכתיבה באתר נעשה בהתנדבות מלאה. ועדיין, העבודה שלנו עולה כסף. זה זמן עריכה, וזה צילום, תרגום, שירותי מחשוב, ייעוץ משפטי ועוד.

אם כל אחת ואחד ממאות אלפי הקוראים שמגיעים לשיחה מקומית כל שנה יתרום ולו תרומה קטנה – נוכל לעמוד על הרגליים באופן עצמאי לגמרי. אם כל אחד יתמוך בנו בתרומה חודשית צנועה – נוכל לצמוח ולהרחיב את הפעילות שלנו פי כמה.

הצטרפו להצלחה שלנו בשיחה מקומית
תרמו לחיזוק העיתונות העצמאית של שיחה מקומית

לחצו כאן
אישה בזנות בדרום תל אביב (צילום: פלאש90)

אישה בזנות בדרום תל אביב (צילום: פלאש90)

נשים בזנות הן לא "מטרד"

חברי וחברות כנסת מהאופוזיציה ומהקואליציה העבירו בקריאה טרומית את ביטול סעיף המטרד על ידי עיסוק בזנות, שמתייחס לא.נשים בזנות באופן מכתים ומשפיל ופוגע אנושות בסיכוייהן להשתקם ולהשתלב בחברה

X

אהבת את הכתבה הזאת?

כדי לעשות עיתונות עצמאית שיחה מקומית צריכה גם את התמיכה שלך. לחץ/י כאן כדי להיות חלק מההצלחה שלנו
silencej89sjf