newsletter
השיחה מגיעה אליך
רוצה לקבל את מיטב הסיפורים של שיחה מקומית ישר למייל? הניוזלטר השבועי שלנו הוא התשובה בשבילך.

תזכורת: החיים עצמם, עזה, השבוע

מאת:
השאירו תגובה
א א א

צילמה: אן פאק, עזה

שבעה חודשים אחרי הפסקת האש בין ישראל לחמאס בעזה, הרצועה עדיין פצועה וכואבת. החיים שנגדעו וההרס הרב מורגשים בכל פינה. למעלה מ-2,100 פלסטינים נהרגו ברצועת עזה בקיץ האחרון וכ-10,000 איש נעקרו מבתיהם.

> ספינות חיל הים לא הותקפו היום ליד עזה

עיסאם ג'ודה יושב במקום בו נפל טיל אשר גרם למותם של ארבעה מילדיו ואישתו. ג'בליה, עזה, 19 במרץ 2015. ההפצצה הישראלית התרחשה ללא כל התראה מוקדמת ב24 באוגוסט 2014. שלושת ילדיו הנוספים של עיסאם שרדו, לאחד נקטעה הרגל והוא נמצא בטיפולים בגרמניה. (אן פאק/אקטיבסטילס)

עיסאם ג'ודה יושב במקום בו נפל טיל אשר גרם למותם של ארבעה מילדיו ואישתו. ג'בליה, עזה, 19 במרץ 2015. ההפצצה הישראלית התרחשה ללא כל התראה מוקדמת ב-24 באוגוסט 2014. שלושת ילדיו הנוספים של עיסאם שרדו, לאחד נקטעה הרגל והוא נמצא בטיפולים בגרמניה. (אן פאק/אקטיבסטילס)

תמונה של עבדאללה עבדל חאדי אל מג'דלאווי מונחת בין הריסות ביתו בג'בליה, עזה, 19 במרץ 2015. עבדאללה (13) נהרג בהפצצה שהתרחשה ללא כל התראה מוקדמת ב3 באוגוסט 2014. יחד איתו נהרגו אחיו עבדל רזאק (19) ושני בני דודיו ראוון (9) ומחמוד (8). (אן פאק/אקטיבסטילס)

תמונה של עבדאללה עבדל חאדי אל מג'דלאווי מונחת בין הריסות ביתו בג'בליה, עזה, 19 במרץ 2015. עבדאללה (13) נהרג בהפצצה שהתרחשה ללא כל התראה מוקדמת ב-3 באוגוסט 2014. יחד איתו נהרגו אחיו עבדל רזאק (19) ושני בני דודיו ראוון (9) ומחמוד (8). (אן פאק/אקטיבסטילס)

עבדל חאדי מג'דלאווי עומד בין הריסות ביתו בג'בליה, עזה, 19 במרץ 2015. בהפצצה על ביתו שהתרחשה ב3 באוגוסט איבד מג'דלאווי שניים מילדיו- עבדאללה (13) ועבדל רזאק (19) ושניים מנכדיו- ראוון (9) ומחמוד (8). (אן פאק/אקטיבסטילס)

עבדל חאדי מג'דלאווי עומד בין הריסות ביתו בג'בליה, עזה, 19 במרץ 2015. בהפצצה על ביתו שהתרחשה ב-3 באוגוסט איבד מג'דלאווי שניים מילדיו- עבדאללה (13) ועבדל רזאק (19) ושניים מנכדיו- ראוון (9) ומחמוד (8). (אן פאק/אקטיבסטילס)

שכונת אל תופח, עזה, 21 במרץ 2015. (אן פאק/אקטיבסטילס)

בתים הרוסים בשכונת אל תופח, עזה, 21 במרץ 2015. (אן פאק/אקטיבסטילס)

 

א א א
ועוד הערה לסיום:

הפוסט שקראת עכשיו לא במקרה נמצא פה, בשיחה מקומית. צוות האתר משקיע יום-יום המון מחשבה ועבודה קשה כדי להביא לקוראים שלנו מידע שלא נמצא במקומות אחרים, לפרסם תחקירים ייחודיים, להגיב מהר לאירועים חדשותיים מתגלגלים, ולתת במה לקולות מושתקים בחברה ולפועלות ולפעילים למען שלום, שוויון וצדק חברתי.

כבמה שעושה עיתונות עצמאית אנחנו לא נמצאים בכיס של אף בעל הון, ולא של השלטון. הרבה מהכתיבה באתר נעשה בהתנדבות מלאה. ועדיין, העבודה שלנו עולה כסף. זה זמן עריכה, וזה צילום, תרגום, שירותי מחשוב, ייעוץ משפטי ועוד.

אם כל אחת ואחד ממאות אלפי הקוראים שמגיעים לשיחה מקומית כל שנה יתרום ולו תרומה קטנה – נוכל לעמוד על הרגליים באופן עצמאי לגמרי. אם כל אחד יתמוך בנו בתרומה חודשית צנועה – נוכל לצמוח ולהרחיב את הפעילות שלנו פי כמה.

הצטרפו להצלחה שלנו בשיחה מקומית
תרמו לחיזוק העיתונות העצמאית של שיחה מקומית

לחצו כאן
"רציתי לטפל בחוויות בלתי פתורות שנשאתי בכאב כל חיי". נעמי אברהם, מחברת הספר "חקירה במסדרונות בית הספר" (צילום: אלון אלוניס)

"רציתי לטפל בחוויות בלתי פתורות שנשאתי בכאב כל חיי". נעמי אברהם, מחברת הספר "חקירה במסדרונות בית הספר" (צילום: אלון אלוניס)

"לחזור לזירת הפשע": התלמידה הבעייתית שהפכה יועצת חינוכית

כשהיתה תלמידה, התייחסו לנעמי אברהם כ"ילדה רעה". כמבוגרת, ניסתה לתקן את החוויה והיתה למורה וליועצת. בספר שכתבה היא מנסה לשלב בין תובנות שצברה לחוויותיה האישיות. למרות ההצלחות, המסקנה עגומה: מערכת החינוך לא יודעת לגלות אנושיות

X

אהבת את הכתבה הזאת?

כדי לעשות עיתונות עצמאית שיחה מקומית צריכה גם את התמיכה שלך. לחץ/י כאן כדי להיות חלק מההצלחה שלנו
silencej89sjf